Tai Chi Tao - Pieter Gilles Please visit HOME for more information about this site
Open les / Kennismakingsles


Open les

Gratis open les Tai Chi & Qigong

Laatste update:
Er is in 2023 geen open les, aangezien de lessen bijna allemaal vol zitten. Je kunt je wel nog aanmelden om een kennismakingsles mee te kunnen doen door een mail te sturen of bel even 06 36250063. Of kijk even bij Kennismakingsles.

Elk jaar is er wel een open les gepland. Meestal voor het nieuwe seizoen. Als deze doorgaat zal dat hier worden vermeld. Je kunt je ook tussentijds aanmelden voor een kennismakingsles.

De eerstvolgende open les zal onder voorbehoud om 10.00 uur op een zaterdag in augustus in 2023 worden gehouden in Soulbalance in Broek op Langedijk.

Vanaf 9:45 uur ben je dan van harte welkom in de open les locatie om je een beeld te kunnen vormen van wat Tai Chi Tao, Qi Gong en Meditatief Lopen nu eigenlijk inhouden. Dit is een open les voor alle leslocaties.

Aanmelden voor de open les kan via mail of telefonisch via 06 36250063.

Heb je belangstelling voor het volgen van wekelijkse lessen dan zou ik je er op willen wijzen dat als je door je werk/afspraken, hoe leuk of noodzakelijk dat ook is, niet regelmatig aanwezig bent in de lessen je hoogstwaarschijnlijk de lessen niet op waarde leert schatten, en dat zou jammer zijn. Losse lessen volgen is ook mogelijk, maar raad ik persoonlijk niet aan. Gemiste lessen kunnen op een andere dag worden ingehaald.

Nog even het volgende. Kom je de open les volgen doe dan lekker zittende kleding en schoenen aan.

Open PDF-flyer met algemene informatie en voorwaarden


Locatie:

Soulbalance
Vreekesweid 1
1721 PP Broek op Langedijk


Kennismakingsles

Wil je gebruik maken van een kennismakingsles Tai Chi/Qigong en/of Meditatie tijdens het lesseizoen (september t/m mei) om eens te kijken of het iets voor je is dan kun je een mail sturen of bellen (06 36250063). In overleg kan dan bekeken worden wanneer dat mogelijk is.

 • Het tarief voor een kennismakingsles is 10,-.
  
  

  Aanmelden voor de reguliere lessen kan het gehele jaar door. Tussentijds instromen is altijd mogelijk als er plaats is. Of informeer eerst via een informatie-mail of telefonisch (06 36250063) of er nog plaats is. Je kunt ook alvast even bij lessen kijken voor meer lesinformatie.

 • 
  
  Het Element Hout
  
  

  TERUG