Tai Chi Tao - Pieter Gilles Please visit HOME for more information about this site
Links

Jan Kraak - Tai Chi Tao
Jan kraak is de grondlegger van de Tai Chi Tao.

Martin Wessels - Meditatief lopen
Martin Wessels heeft o.a. het meditatief lopen tot ontwikkeling gebracht.

Master Liu Deming - Ziran Qigong
De Chinese Master Liu Deming, oorspronkelijk afkomstig uit China en nu residerend in AustraliŰ, heeft Ziran Qigong ontwikkeld. Rust en kracht komen vanuit ontspanning!

Izumi
Voor Tao Shiatsu en andere behandelingen kun je bij Miwa Tamamoto in Alkmaar terecht.

Jolanda Pistor
Jolanda is Shiatsutherapeut in Heerhugowaard.Know, Act, Let go, Change, Grow

Al deze fasen zijn belangrijk om persoonlijke groei te kunnen ervaren. Ze zijn in en met elkaar verweven. Dit zou je "de weg" kunnen noemen (Dao). Tai Chi, Qigong en Meditatie zijn methodes om deze 5 onderdelen te leren (her)kennen. In de Dao´stische filosofie zijn ook de 5 elementen of fasen aanwezig en te herkennen (water/hout/vuur/aarde/metaal).
Het leven wordt ook wel een illusie (de matrix) genoemd. Om hier uit te kunnen ontwaken is o.a. een brede kennis nodig (know-fase) om niet in een kokervisie te belanden.
Er bewust van zijn dat deze onderdelen/elementen/fasen onderdeel zijn van jouw levenspad kan je helpen om verandering van binnen uit te laten ontstaan, hetgeen voor een verandering naar buiten toe kan zorgen. Niet alleen jouw kijk op de buitenwereld verandert, daadwerkelijk verandert het de realiteit (de wereld). Dit kan postief of negatief zijn. Dit hangt af van jouw perceptie en de wil om ten goede te willen veranderen. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen en alles om je heen. Van Ik naar Wij, met de opmerking, dat juist de vrije wil van Ik tot uitdrukking kan komen ten goede van het geheel, Wij. Processen van buiten kunnen jou onbewust be´nvloeden. Hier bewust van zijn is nodig voor het maken van bewuste keuzes.
Mocht je het nieuws volgen dan is het van belang om uit diverse bronnen het nieuws te volgen. Onze dagelijkse nieuwsvoorziening be´nvloedt nl. ook ons denken en handelen. In de huidige tijd beschikken wij over diverse mogelijkheden naast de reguliere platforms (MSM - Main Stream Media). Om je hier van op de hoogte te stellen heb ik hieronder een aantal alternatieve nieuwskanalen en websites voor jou neergezet als je hier ge´nteresseerd in bent.

Dit is onderdeel van de Know-fase :)

Jorn Luka (Trueman Show) - Intervieuws met mensen op gebied van wetenschap/spiritualiteit etc. (zeer divers)

CafÚ Weltscherz (Algemeen nieuws)

Blackbox TV met Flavio Pasquino (Algemeen nieuws)

Sven Hulleman (Algemeen nieuws)

De Andere Krant (COVID 19 - nieuws wat je niet of nauwelijks in de MSM leest)

Germaanse geneeskunde (Waarvan word je ziek? / Waarvan herstel je?)

Vaccinaties

Leefbewust.com (Gezondheid)

Leefbewust.nl (Gezondheid)

A Healthy Life (Gezondheid)

Elizabeth April (Spiritueel/Channeling)

Er zijn er nog veel meer. Er is een explosieve groei naar kennis/waarheid/verbinding/liefde gaande vanaf 2020. De Shift is onomkeerbaar. Onderzoek datgene waar je mee resoneert.

.
yin yang stratenmaker


TERUG